Altas IT piedāvā bezmaksas vebināru “Altas IT produktu portfelī ienāk IP kameras MOVE: pielietojums un paraugdemonstrējumi"

26.04.2021 11:26

SIA “Altas IT” 2021. gada 29. aprīlī video straumēšanas platformā Zoom uzņēmējiem, drošības nozares pārstāvjiem un citiem interesentiem piedāvā bezmaksas vebināru par Mobotix Move IP kamerām un to izmantošanas iespējām. Vebināra “Altas IT produktu portfelī ienāk IP kameras MOVE: pielietojums un paraugdemonstrējumi" mērķis ir iepazīstināt Latvijas tirgu ar Mobotix Move IP kamerām, kuru aprīkojuma funkcijas un modularitāte sniedz iespēju klientiem iegādāties šī uzticamā zīmola produkciju par pieejamāku cenu, vienlaikus saņemot augstākās kvalitātes objektu videonovērošanu. Vebināra laikā ikvienam interesentam būs iespēja uzzināt vairāk par Mobotix Move sērijas videonovērošanas kamerām, to funkcionalitāti un plašajām izmantošanas iespējām drošības industrijā.

Mobotix Move IP kameras

Mobotix Move IP kameras, to izstrāde un pievienošana zīmola esošo IP videonovērošanas kameru klāstam ir īstenota ar mērķi piedāvāt saviem klientiem augstākās kvalitātes IP novērošanas kameras par pieejamāku cenu. Move sērijas kameru aprīkojums un modularitāte nodrošina tikai pašas svarīgākās objektu uzraudzības un videonovērošanas funkcijas, tādējādi ļaujot samazināt ierīču izmaksas. Šīs sērijas IP kameras ne tikai atbilst NDAA, bet arī, pateicoties plašajam modeļu klāstam, pilnībā atbilst dažāda veida objektu vajadzībām. Mobotix Move kupola kameras, virziena jeb Bullet kameras un vandāldrošās kameras ir augstas kvalitātes IP kameras, kas piedāvā jaunākās centralizēto video sistēmu standarta funkcijas, stabilu attēla kvalitāti, automātisku dienas/nakts pārslēgšanos, WDR attēlu apstrādes tehnoloģiju, kā arī ir noturīgas pret nokrišņiem.

Mobotix Move pielietojums un paraugdemonstrējumi

Vebinārs “Altas IT produktu portfelī ienāk IP kameras MOVE: pielietojums un paraugdemonstrējumi" 2021. gada 29. aprīlī tiks organizēts divās daļās, lai interesentiem sniegtu pēc iespējas plašāku ieskatu Move produktu funkcionalitātē un pielietošanā. Pirmajā daļā Oskars Pirags, "Altas IT" biznesa attīstības direktors, iepazīstinās ar Mobotix MOVE sērijas IP kamerām un to sniegtajām iespējām un risinājumiem videonovērošanas īstenošanai visdažādākajās nozarēs. Savukārt otrajā vebināra daļā Ivars Nagainis, "Altas IT" tehniskā atbalsta projektu vadītājs, sniegs praktisku ieskatu Move kameru konfigurācijā un plašajās NVR iespējās, kā arī veiks jaunā MOVE AI Anaytics modeļa demonstrāciju. Vairāk par vebināru un tā norises laikiem var uzzināt Altas IT mājaslapā.

ALTAS IT Latvija ietilpst ALTAS uzņēmumu grupā, kas ir viens no vadošajiem uzņēmumiem video novērošanas, transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē Baltijas valstīs. Oficiālais tādu zīmolu kā Mobotix, Digifort, Kentix, Genetec, Emitlight un Vanderbilt pārstāvis Latvijā. ALTAS Lietuvā lepojas ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada, savukārt ALTAS IT Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.