Draugiem Group sadarbībā ar Ziedot.lv ievieš ziedojumu dāvanu kartes

27.03.2018 16:52

Lai rosinātu jaunu dāvināšanas kultūru Latvijā, Draugiem Group uzņēmums GiftCard sadarbībā ar ziedošanas platformu Ziedot.lv uzsāk ziedojumu dāvanu karšu tirdzniecību, kas paredz dāvanas saņēmējam izvēlēties, kam ziedot dāvināto summu.

«Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi sev svarīgos brīžos viesus aizvien biežāk lūdz dāvanām domāto summu ziedot kādam labdarīgam mērķim. Draugiem Group izstrādātais risinājums palīdzēs šo procesu padarīt ērtu, vienkāršu un personisku. Dāvanu kartes saņēmējs Ziedot.lv mājaslapā varēs izvēlēties, kam ziedojumu novirzīt. Ziedot.lv cer, ka šādi tiks veicināta labdarība un izpratne, ka ziedojums var būt dāvana,» jauno ziedošanas veidu pamato Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

«Tas ir ērti un vienkārši - pa ceļam ieskrien kādā no tuvākajiem veikaliem un no kopējā klāsta izvēlies jubilāram atbilstošu dāvanu karti, kuru viņš varēs iztērēt tikpat ierastā veidā kā jebkuru maksājumu karti,» stāsta GiftCard vadītājs Artis Rozentāls.

GiftCard piedāvās arī tradicionālās dāvanu kartes.

GiftCard dāvanu kartes darbojas līdzīgi tradicionālajām maksājumu kartēm, ar kurām var iepirkties gan tirdzniecības vietās, gan internetā. Izvēloties karti veikalā no GiftCard stenda, tā pie kases ir jāaktivizē, un dāvanu karte uzreiz ir gatava lietošanai.

Dāvanu kartes var iegādāties vairākos RIMI veikalos. Sākotnēji tās būs pieejamas 25 veikalos, un pakāpeniski tiem pievienosies arī pārējie.