Draugiem Group uzņēmums piedāvā jauna veida dāvanu kartes

30.03.2018 11:08

Draugiem Group uzņēmums Gift Card pirms divām nedēļām Latvijas tirgū sācis īstenot jaunu dāvanu karšu konceptu. Uzņēmums darbojas kā dāvanu karšu izplatītājs, kas Rimi veikalu ķēdē piedāvā iegādāties sadarbības partneru dāvanu kartes.

Artis Rozentāls, SIA Gift Card (SIA Gift Card, zīmols GiftCard) līdzdibinātājs, biznesa portālam db.lv stāsta par GiftCard konceptu un plāniem Latvijas tirgū.

GiftCard ideja aizgūta ASV pirms diviem gadiem, taču ieviešanas process nav bijis viegls un ātrs. Mutiskās vienošanās gan ar Rimi, gan ar citiem sadarbības partneriem prasījušas neilgu laiku, taču tehniskā puse - ilgāku.

ASV šis koncepts ir populārs - tiek pārdotas, piemēram, restorānu, apģērba un elektronikas veikalu, SPA, ātrā ēdinātāja McDonald's dāvanu kartes.

«Redzējām ar kolēģiem, kā viss notiek ASV, sākām pētīt viņu biznesu,» stāsta A. Rozentāls.

GiftCard dāvanu kartes patlaban pieejamas 25 Rimi veikalos gan Rīgā, gan Pierīgā (Jūrmalā, Olainē, Jelgavā), kā arī Kuldīgā un Madonā.

A. Rozentāls skaidro: «Radot GiftCard, vēlējāmies, lai dāvanu kartes kļūst pieejamākas pircējiem - gan Rīgas mikrorajonos, gan Latvijas reģionos. GiftCard mērķis ir atvieglot dāvanu meklēšanas procesu.»

Šobrīd GiftCard ir 14 sadarbības partneri - Picu darbnīca, ZINOO, Fans, Stenders, restorāns Bangert's, Bowlero, Hotel Jūrmala SPA, Lāčuks, Pērkam Kopā, Forum Cinemas, Raunas Dārzs, Driftahalle – Wolftrike, Delisnack, Ziedot.lv. Katram no partneriem ir iespējamas 4 karšu nominālās vērtības – 20, 30, 40, 50 eiro, kartes derīguma termiņš ir 6 mēneši, sākot ar aktivizēšanas dienu.

«Mūsu nākotnes vīzija ir ieiet visos Rimi veikalos, pēc tam jau tālāk doties uz citiem veikaliem, kā arī šobrīd notiek pārrunas ar citiem sadarbības partneriem un klientiem. Baltijas valstīs nekas tāds vēl nav,» akcentē A. Rozentāls.

SIA Gift Card ir daļa no Draugiem Group. Draugiem Group ir inovatīvu uzņēmumu kopiena, kas radusies uz sociālā medija draugiem.lv bāzes. Ejot līdzi laikam, Draugiem Group paspārnē radītas vairākas idejas, kas šodien ir kļuvušas par patstāvīgiem, starptautiski zināmiem uzņēmumiem. Draugiem Group ir 230 darbinieki Latvijā un vairāk nekā 300 ASV uzņēmuma Printful komandā.