eazyBI atkārtoti iekļūst Deloitte Fast 50 CE reitingā

17.10.2018 09:30

Pasaules vadošais auditoru un konsultāciju uzņēmums Deloitte jau otro gadu pēc kārtas ierindojis Latvijas tehnoloģiju uzņēmumu eazyBI starp 50 visstraujāk augošajiem uzņēmumiem Centrāleiropā.

Šogad uzņēmums ieņēmis 30. vietu pateicoties 442% apgrozījuma pieaugumam pēdējo trīs gadu laikā. Topa pirmajā vietā ierindojās Prusa Research - 3D printēšanas pakalpojumu uzņēmums no Čehijas ar 17118% apgrozījuma izaugsmi, otro vietu ieņēma pagājušā gada topa līderis kiwi.com no Čehijas (14337% izaugsme).

Kopumā programmā piedalījās 265 uzņēmumi no 10 valstīm. Baltijas valstis šogad tika pārstāvētas ar 11 uzņēmumiem: 2 - no Latvijas, 1 - Igaunijas un 10 - no Lietuvas.

“Mēs esam pagodināti, ka esam iekļuvuši Deloitte Technology Fast 50 topā jau otro gadu pēc kārtas. Mēs piedalāmies šajā programmā, lai parādītu, ka neliels uzņēmums no Latvijas bez ārējo investīciju piesaistes var kļūt par veiksmīgu un eksportētspējīgu starptautisku uzņēmumu. IT sektors ir viens no straujāk augošajiem Latvijā un mēs vēlamies iedrošināt citus uzņēmums atrast savu nišu starptautiskajā eksporta tirgū” atzīst Raimonds Simanovskis, eazyBI dibinātājs.

Pagājušajā gadā, pirmo reizi piedaloties šajā programmā, eazyBI ieņēma augsto 18.pozīciju, pateicoties 731% apgrozījuma pieaugumam trīs gadu laikā, tādējādi eazyBI bija pirmais latviešu uzņēmums, kas bija iekļuvis šajā topā pēdējo desmit gadu laikā.

eazyBI ir tehnoloģiju uzņēmums, kas piedāvā datu vizualizācijas un analītikas rīku, kuru lieto jau tūkstošiem klientu visā pasaulē, tai skaitā tādi uzņēmumi kā Sony, Samsung, HP, BMW, BBC un daudzi citi. Ar eazyBI palīdzību klienti var veidot atskaites un diagrammas lietotājam ērtā veidā, apvienojot datus no dažādiem avotiem vienā aplikācijā.

Deloitte Technology Fast 50 ir programma, kas apbalvo visātrāk augošos publiskā un privātā sektora tehnoloģiju uzņēmumus Centrāleiropā. Galvenais kritērijs uzņēmumiem ir apgrozījuma pieaugums pēdējo četru gadu laikā. Kā vēstīts konkursa pieteikumā, iekļūšana šajā topā nodrošina lielāku uzņēmuma un valsts, kuru tas pārstāv, atpazīstamību, kā arī palielina uzņēmuma izaugsmes iespējas.