FS METTA un Ozols iedvesmo piepildīt sapņus

16.03.2017 17:23

Futbola Skola Metta sadarbībā ar Latvijā populāro hiphopa mākslinieku Ozolu radījusi video, iedvesmojot cilvēkus sekot un piepildīt savus sapņus!

Video atainots futbolista ceļš no pirmās sastapšanās ar futbola bumbu un šī sporta veida iemīlēšanu līdz kļūšanai par sava aroda profesionāli. Futbola īsfilmā caur personas skatupunktu tiek parādīts kā futbols kļūst par ikdienu un nākotnes sapni, kura īstenošanā nozīmīga loma ir ģimenei un izglītībai. Jo tikai ar tuvāko cilvēku atbalstu, neatlaidīgu darbu un personas izaugsmi, ko sniedz izglītošanās ir iespējams īstenot savus sapņus un kļūt par savas nozares augsta līmeņa profesionāli. Un pats svarīgākais, ko futbola skola METTA uzsver ir, ka šos sapņus mums palīdz veidot un īstenot Latvija, arī Latvijā sapņi ir iespējami. Video noslēgumā tās galvenā varoņa acīm nonākam šodienā. Brīdī, kad komandas biedri, uzmundrinot savu partneri, pārtrauc viņu koncentrācijas brīdī pirms gaidāmās spēles, kurai viņš noskaņojas, atskatoties uz savu ceļu pretim sapnim!

Futbola skola METTA dibināta 2006. gada 2. maijā, gadu gaitā kļūstot par vienu no lielākajām Baltijā. Kopš 2012. gada organizācijas virsotne – FK METTA/Latvijas Universitāte startē Latvijas čempionāta augstākajā līgā.

Ozols (īstajā vārdā Ģirts Rozentāls) savu mūziķa karjeru uzsāka grupā Fact, taču plašāku popularitāti ieguva 2000. gadā, uzsākot solo karjeru. Ozols trīs reizes ir saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Video tapis sadarbībā ar Colortime.