MOBOTIX M73 augstas veiktspējas IoT videonovērošanas kamera - pagājušā gada dizaina pārsteigums

01.03.2021 11:21

Mobotix videonovērošanas kameras

Lai gan aizmetņi par pirmo trīs videonovērošanas moduļu kameru un Mobotix 7 sēriju gaisā vīdēja jau 2019. gada nogalē, sērijas neparastākais un pārsteidzošākais modelis - M73, sevi pilnvērtīgi varēja parādīt savā pirmajā dzīves gadā. M73 videonovērošanas kameras neapšaubāmi ienāca tirgū kā neredzēti elastīga un inovatīvākā no visām MOBOTIX IP video sistēmām. Tā joprojām palikusi uzticīga oriģinālajām zīmola tradīcijām, bet šoreiz sevi pieteica arī kā gana drosmīgu dizaina konkurentu klasiskajiem modeļiem. Vieds, elastīgs un daudzpusīgs mākslīgais intelekts ietērpts mūsdienīgā minimālismā.

2020. gada galvenais Mobotix jaunums lika saprast - M73 ir daudz vairāk nekā tikai novērošanas kamera. Izstrādāta uz inteliģentās MOBOTIX 7 sistēmas platformas bāzes, kā rezultātā tā var apmierināt īpaši izsmalcināta lietotāja vajadzības. M73 videonovērošanas kamera ieradās, lai radītu sensāciju, pēc kā Vācijas inženieri bija sailgojušies - augstākā veiktspēja, funkcionalitāte, kiberdrošība, datu apstrāde un vēl vizuālais pārsteigums.

4K UHD izšķirtspēja nodrošina lielisku attēla kvalitāti, kuru klienti pamatoti sagaida no visām MOBOTIX novērošanas kamerām. Šaurleņķa, standarta un platleņķa objektīvs - krāsains (diena), melnbalts (nakts) vai krāsains ar iebūvētu elektronisko infrasarkano filtru (diena un nakts).

Papildus vērtējumu izpelnās arī izturības rādītāji. Kamera ir aprīkota ar triecienizturīgu detektoru un ir noturīga temperatūrā no -40 °C līdz +65 °C (nav nepieciešama papildu sildīšana vai ventilācija).

M73 videokamera ir pārsteidzoši kompakta, taču, pateicoties jaudīgajam četrkodolu ARM Cortex-A53 procesoram, tās veiktspēja tāpat ir patiesi izcila.

Apvienojot jaunās tehnoloģijas un izsmalcinātu uzstādīšanas koncepciju, videokamerā pirmo reizi apvienoti 3 sensori jeb funkcionālie moduļi. Tas padara M73 kameru vēl daudzpusīgāku un elastīgāku par jebkuru citu iepriekš izveidoto MOBOTIX videonovērošanas kameru.

Kas vērtīgi patiks āra teritoriju interesentiem - jaunās paaudzes novērošanas kameru modeļi ir ūdensizturīgi, iekļaujot vairāk moduļu un jaunākās MOBOTIX 7 sistēmas un aplikācijas.